Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Arkitektkontor satsar på stadsplanering – rekryterar från Göteborgs stad

Publicerad: 10 oktober 2022, 11:44

Åsa Svahn är Arkitemas nya affärsområdeschef inom stadsutveckling och landskapsarkitektur på Göteborgskontoret. Foto: Arkitema

Arkitema rekryterar Åsa Swan som ny affärsområdeschef och startar samtidigt upp en avdelning för stadsutveckling och landskapsarkitektur på Göteborgskontoret.

Ämnen i artikeln:

Göteborg

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Arkitema etablerar en ny avdelning för stadsutveckling på Göteborgskontoret. En välrenommerad och erfaren affärsområdeschef har nu rekryterats.

Läs även: Så byggs helt ny mark ute i Göta älv – Entreprenören: ”Ett stort projekt som passar oss väldigt bra”

Åsa Swan är arkitekt och kommer närmast från Älvstranden Utveckling AB, och hon har också varit planchef i Göteborgs stad. Hon har gedigen erfarenhet av stadsutveckling och en djup förståelse för stadsutvecklingen av Göteborg med omnejd.

– Jag ser fram emot att bygga ett kompetensteam inom affärsområdet urban design i Göteborg som blir en stark samarbetspartner för olika beställare inom stadsutveckling. Med stöd av Arkitemas drygt 50-åriga erfarenhet av stadsutveckling och Göteborgskontorets högkvalitativa arbete ser jag en stor potential i att kunna bidra i arbetet med att utveckla staden, säger Åsa Swan i ett pressmeddelande.

Läs även: NCC-chefen om den heta marknaden: ”Utmaningen är hur branschen lokalt kommer att mäkta med”

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev