måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Åtta nya ansikten hos AIX

Publicerad: 25 september 2017, 14:19

Oscar Hårleman, Johanna Romedahl Stjernquist, Valentino Barbu, Maria Kempe, Harald Keijer, Johan Gullers, Helena Johansson och Niccolò Bressan. Foto: AIX

Arkitektfirman AIX har rekryterat åtta nya medarbetare, både för praktik och anställning.

Ämnen i artikeln:

AIX Arkitekter

MdF

Mattias de Frumerie

mattias@byggindustrin.se


Arkitektfirman AIX har gjort åtta nya rekryteringar den senaste tiden. Följande har anställts eller ska göra praktik på firman:

Oscar Hårleman är arkitekt och tog examen vid The London School of Architecture 2017. Sin Bachelor gjorde han vid Umeå Arkitekthögskola med utbytestermin vid Soongsil University i Seoul. Han har även arbetat på Studio Egret West i London.

Johanna Romedahl Stjernquist är arkitektpraktikant på AIX under sina studier på Arkitekturskolan på KTH. Hon har tidigare praktiserat på Slottsarkitektkontoret på Stockholms slott och läst en utbytestermin på ETH Zürich i Schweiz.

Valentino Barbu är arkitekt och tog examen från Politecnico di Milano 2008, där han också varit verksam som handledare i designstudiokurser. Han har arbetat på flera kontor i Milano och Stockholm och har deltagit i projekt på många olika arkitektoniska skalor, från stadsplanering till möbeldesign.

Maria Kempe är arkitektpraktikant. Hon har studerat tre år vid Lunds tekniska högskola och tog sin kandidatexamen våren 2017. Under våren 2018 ska hon påbörja sin master med en utbytestermin i Sydney.

Harald Keijer är arkitekt med flera års erfarenhet från arkitektkontor både i Sverige och utomlands och har även drivit egen verksamhet. Han är i huvudsak utbildad i England där han gjorde sin kandidat på University of Portsmouth, för att senare ta arkitektexamen på Architectural Association i London. Harald har även undervisat vid Arkitekturskolan på KTH i Stockholm.

Johan Gullers är arkitektpraktikant med en kandidatexamen ifrån Umeå Arkitekthögskola. Han har tidigare studerat tre år inom samhällsbyggnad.

Helena Johansson är inredningsarkitekt med examen från Konstfack och HKU i Utrecht, Holland. Hon har tidigare jobbat på ICA, Centrumutveckling och ingenjörsbyrån PELK.

Niccolò Bressan är arkitektpraktikant. Han är uppvuxen i Milano och har tagit sin masterexamen i arkitektur på Politecnico di Milano.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev