fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Betongdoktor ska produktutveckla på Swerock

Publicerad: 10 november 2022, 09:22

Kristian Tammo går från Sweco till Swerock.

Swerock har anställt Kristian Tammo som ny produktutvecklare. Han har lång erfarenhet från branschen, har doktorerat inom betong och ska nu ge stöd åt samt utveckla verksamheten.

Ämnen i artikeln:

SvepetSwerock ABSwecorekrytering

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Kristian Tammo kommer senast från Sweco där han var betongteknisk specialist med fokus på utveckling och försäljning av tekniska tjänster. Tidigare har han även arbetat på Sveriges forskningsinstitut, CBI, SP och RISE, som specialist och i olika chefs- och ledarbefattningar.

Läs även: Gamla Kalixbron ger värdefulla data till broforskare: ”Den här forskningen ska vara tillgänglig för alla”

Rollen inom produktutveckling på Swerock innehåller arbetsuppgifter inom allt från innovationer till arbete med kvalitet och miljö. Förutom att arbeta mer specifikt med Swerocks egna produkter och verksamhet ska Kristian även samverka med produktionen ute på arbetsplatserna. Där ska han kunna vara behjälplig i teknikfrågor som berör betongen även efter det att den lämnat Swerocks fabrik och betongbil.

– Ett av mina mål är att arbeta med kvalitetsfrågor och de utmaningar som finns på byggarbetsplatserna. Det handlar både om kunskapsåterföring och att utveckla produkterna. Ifall man exempelvis upptäcker en skada eller teknisk avvikelse i betongen så ska jag med min erfarenhet kunna hjälpa till med förslag på åtgärder i dialog med beställaren, säger Kristian Tammo i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev