Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

BIM Object gör om i ledningen – igen

Publicerad: 4 november 2019, 08:48

Det var i förra veckan som Kim Mortensen, BIM Objects tidigare vd, avgick med omedelbar verkan på grund av personliga skäl och ersattes av Carl Silbersky som tidigare varit bolagets senior vice president. Nu sker nya förändringar i ledningsgruppen igen.


Bolaget utser Christophe Carvenius till SVP Head of Growth.  Christophe Carvenius rekryterades till BIM Object i april 2019 och kom då från spelbolaget King.

Läs även: BIM Objects vd avgår med omedelbar verkan

I samma veva avgår Mario Ortega som som SVP AECO och återtar istället sin tidigare roll som vd och försäljningschef för BIM Objects dotterbolag i Spanien, Portugal och Latinamerika.

Förändringen syftar till att öka fokus på tillväxt och att bygga aktieägarvärden, skriver BIM Object i ett pressmeddelande.

– Jag är mycket glad över att Christophe Carvenius axlar rollen som SVP Head of Growth. Han bidrar både med omfattande erfarenheter från spelindustrin och värdefull erfarenhet från Kings otroliga tillväxtresa och globala framgång. Jag även väldigt nöjd med att Mario Ortega tar tillbaka sin tidigare roll som vd och försäljningschef för våra dotterbolag i Spanien, Portugal och Latinamerika. Mario har gjort ett mycket bra jobb som SVP AECO, men i detta skede har vi enats om att han, som tidigare arkitekt och etablerad BIM-pionjär på dessa viktiga marknader, maximerar värdet för bolaget genom att i denna stund helt fokusera på att öka försäljningen där”, säger nya vd:n Carl Silbersky i en presskommentar.

Läs även: Grundare tar rodret i Nordamerika

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.