fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Bloggare ska lyfta Cembrit

Publicerad: 10 augusti 2016, 08:03

Linda Larsson-Levins roll blir att företräda Cembrit gentemot arkitekter.

Linda Larsson-Levin på nytt jobb.

Ämnen i artikeln:

Cembrit


Linda Larsson-Levin tillträder den nyinrättade tjänsten som KAM-arkitekt på Cembrit. Linda Larsson-Levins roll blir att företräda Cembrit gentemot arkitekter, men också att vara arkitekternas språkrör internt, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Linda Larsson-Levin är högskoleingenjör med inriktning på produktutveckling och design. Hon kommer närmast från tidningen Scandinavian Retro där hon har arbetat som frilansande designskribent och fotograf. Dessförinnan var hon mediesäljare i nästan fem år på Adviser Försäljning där hon bland annat jobbade med tidningen Arkitekten och Arkitekturgalan. Hon beskrivs ha ett brinnande intresse för formgivning och har i flera år både bloggat och instagrammat kring framför allt svensk design från 50- och 60-talet.

– Vi har skapat den här rollen för att ge stöd och bli ännu bättre på samarbete och partnerskap tillsammans med arkitekter. Jag är övertygad om att Linda med sin breda bakgrund inom design, teknik och försäljning kommer att vara en stor tillgång framöver, säger Anna Ranow kommunikationsansvarig på Cembrit.

– Jag tar mig an tjänsten med öppna armar och en väldigt positiv känsla! Det ska bli otroligt spännande att få vara med och forma den här rollen för att verkligen kunna bli en tillgång för både arkitekter och kollegor, säger Linda Larsson-Levin.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev