Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Boklok hittar ny HR-chef hos Skanska i Finland

Publicerad: 13 januari 2022, 08:32

Aija Harju är ny HR-chef för BoKlok från den 1 januari.

Foto: Boklok

Aija Harju har utsetts till ny HR-chef för Boklok och kommer att ingå i BoKloks ledningsgrupp.


Ämnen i artikeln:

kompetensrekryteringBoklokSkanska

Aija Harju kommer senast från rollen som HR Business Partner för Skanska Finland. Men hon är inte helt ny på Boklok. Under 2021 har Aija Harju även haft en roll som Diversity & Inclusion Leader för Boklok med uppdraget att definiera en strategi och aktivitetsplan för mångfald och inkludering. Från detta uppdrag har Bokloks vd Jonas Spangenberg bara gott att säga.

– Jag är väldigt glad över att få välkomna Aija Harju till BoKlok. I uppdraget kring mångfald och inkludering har Aija bidragit med stor kompetens och erfarenhet. Hon har god insikt om vår affär och organisation och kommer vara en nyckel för den fortsatta utvecklingen av BoKlok som en internationell bostadsaktör, säger han i ett pressmeddelande.

Aija Harju tillträdde sin nya tjänst den 1 januari 2022.

– Det känns oerhört spännande och roligt att få fortsätta resan med Boklok. Jag ser fram emot att bidra till de långsiktiga strategiska ambitionerna som ska leda till fler hållbara hem för människor med vanliga plånböcker. Det kommer vara roligt och utmanande. Vi har ett stort behov av att rekrytera nya talanger i våra olika marknader, säger Aija Harju.

 

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.