Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Boklok rekryterar chef från Skanska

Publicerad: 1 september 2022, 13:25

”Boklok har en betydande roll på bostadsmarknaden i att bidra med prisvärda och hållbara hem”, säger Anne-Bjørg Wild-Nordlund.

Anne-Bjørg Wild-Nordlund har utsetts till ny ekonomichef för Boklok Sverige. Senast kommer hon från rollen som redovisningschef i Skanska Sverige.


Ämnen i artikeln:

BoklokSkanska Sverige

Anne-Bjørg Wild-Nordlund tillträder rollen som ekonomichef för Boklok Sverige den 1 september och blir då även medlem i Boklok Sveriges ledningsteam. Hon har bakgrund från Skanska där hon främst arbetat med redovisning och controlling inom bostadsutveckling, senast som redovisningschef i Skanska Sverige.

- Jag ser fram emot att börja i min nya position som ekonomichef på Boklok Sverige, som jag har haft förmånen att följa inifrån Skanska. Boklok har en betydande roll på bostadsmarknaden i att bidra med prisvärda och hållbara hem för de många människorna och det ska bli väldigt spännande att få vara med på resan för en fortsatt stark utveckling och tillväxt, säger Anne-Bjørg Wild-Nordlund.

Elin Bennewitz

Reporter

elin@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

BoklokSkanska Sverige

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.