onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Boklok rekryterar hållbarhetschef från Skanska

Publicerad: 25 augusti 2021, 13:06

Roba Ghadban, blir ny hållbarhetschef på Boklok i oktober 2021. Foto: Boklok

Bokloks nya hållbarhetschef har haft tunga roller inom området på Skanska. Hon tillträder under oktober.

Ämnen i artikeln:

Boklok

Nomi Melin Lundgren

nomi@byggindustrin.se


Roba Ghadban blir ny hållbarhetschef för BoKlok Sverige. Hennes fokus ska ligga på miljö, hälsa och säkerhet. Hon kommer närmast från en roll som gruppchef för hållbara affärer, stadsutveckling och social hållbarhet på Skanska Sverige. Tidigare har hon haft roller som miljöchef och miljöspecialist inom Skanska.

Roba Ghadban tillträder sin tjänst i oktober. Hon ser fram emot att börja sitt nya jobb.

– Behovet av hållbara bostäder för människor med vanliga inkomster är stort och här har Boklok en viktig roll att fylla. Boklok bidrar varje dag till att skapa en mer hållbar bostadsmarknad både ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Det ska bli väldigt roligt att bli en del av det arbetet. Det känns också väldigt spännande att få arbeta med Bokloks ambitiösa klimatmål där industriellt träbyggande är en avgörande faktor för att nå målet, säger Roba Ghadban  i ett pressmeddelande..

Niclas Bagler, chef Boklok Sverige, gläds över nyrektryteringen och att företaget därmed förstärker sin kompetens inom hållbarhetsområdet.

- Detta är en nyinrättad tjänst i BoKlok Sverige och en viktig pusselbit som kommer att bidra till vår resa mot att bli klimatneutrala 2030. Roba kommer att bidra med lång erfarenhet och stort engagemang inom både miljöfrågor och social hållbarhet och är en mycket uppskattad ledare, säger han i ett pressmeddelande.

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev