Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Boklok rekryterar ny affärsutvecklingschef

Publicerad: 28 juni 2021, 12:34

Sara Ax Nordstrand. ny affärsutvecklingschef Boklok.

Foto: Boklok

Boklok rekryterar sin nya affärsutvecklingschef från JV-bolagaet Kista Park. Hon tillträder den 1 september.


Ämnen i artikeln:

Boklok

Sara Ax Nordstrand blir ny Affärsutvecklingschef i BoKlok Sverige och medlem i ledningsgruppen för BoKlok Sverige. Hon har i dag rollen som vd för JV-bolaget Kista Park AB där Skanska tillsammans med Areim utvecklar en ny stadsdel med cirka 1 500 lägenheter i Odde - Kista.

Sara Ax Nordstrand har tidigare varit gruppchef samt affärsutvecklare inom Projektutveckling Kommersiellt i Skanska, och dessförinnan haft ledande roller i projekt genom tidigare anställningar hos bland annat WSP Management och Ebab.

Niclas Bagler, chef BoKlok Sverige, är nöjd med rekryteringen som han tror ska utveckla bolagets affär.

- Sara har en gedigen erfarenhet från affärsdrivande roller och kommer på ett utomordentligt sätt att bidra till vår affär, både bostadsrättsprojekt och hyresrättsprojekt. Sara är en erfaren ledare som kommer att coacha våra Affärsutvecklare utifrån deras behov och möjligheter. Hon känner väl till BoKloks kunderbjudande och blir en tydlig bärare av våra värderingar och mål. Jag önskar Sara varmt välkommen till BoKlok och till den svenska ledningsgruppen, säger Niclas Bagler, chef BoKlok Sverige i ett pressmeddelande.

 Sara Ax Nordstrand ser fram emot sitt nya uppdrag.

- Behovet av bostäder för människor med vanliga inkomster är väldigt stort och här har BoKlok en viktig roll att fylla. Att jag nu får bidra till BoKloks resa framåt ska bli oerhört spännande, säger Sara Ax Nordstrand.

Hon börjar sin nya tjänst den 1 september och kommer att utgå från BoKloks kontor i Stockholm.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Boklok

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.