onsdag31 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Boklok satsar på inkludering med ny roll

Publicerad: 15 juni 2022, 08:01

Lizzie Rendell går från Skanska UK till Boklok.

Bokloks nyrekrytering Lizzie Rendell ska hjälpa Boklok att bli en mer inkluderande arbetsgivare. ”Jag är glad över att få leda arbetet för att BoKlok ska kunna förverkliga fler av de fördelar som inkludering kan medföra”, säger hon.

Ämnen i artikeln:

BoklokSkanska

Elin Bennewitz

elin@byggindustrin.se


Lizzie Rendell har utsetts till ny Diversity & Inclusion Leader på Boklok. Hon är den första att ha rollen som D&I Leader på heltid hos Boklok. Hennes uppdrag är att stödja organisationens resa mot att bli en mer inkluderande arbetsgivare, och hon kommer att arbeta med Bokloks marknader i Sverige, Finland, Norge och Storbritannien.

Lizzie Rendellhar tidigare haft rollen som Head of Strategic Markets för Skanska UK. Där har hon varit med och utvecklat LGBT+ Network i Skanska UK och har även varit involverad i andra medarbetarnätverk och större inkluderings- och mångfaldsinitiativ.

- Inkludering är kärnan i BoKloks kunderbjudande och jag är glad över att få leda arbetet för att BoKlok ska kunna förverkliga fler av de fördelar som inkludering kan medföra. Vårt främsta fokus för att fortsätta drivas framåt nu blir att skapa en arbetsmiljö där alla kan vara sitt riktiga jag på jobbet, där vi uppskattar det värde som olikheter kan föra med sig och samtidigt fortsätter förstå våra kunders behov, säger Lizzie Rendell

Hon tillträdde sin nya tjänst på Boklok den 6 juni 2022.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev