söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Bokloks nya affärsutvecklingschef: ”Behovet av bostäder för människor med vanliga inkomster är väldigt stort”

Publicerad: 30 juni 2022, 12:08

”Behovet av bostäder för människor med vanliga inkomster är väldigt stort och här har Boklok en viktig roll att fylla”, säger John Hedblad, ny affärsutvecklingschef för Boklok Sverige Foto: Mikael Leijon

John Hedblad blir ny affärsutvecklingschef för Boklok Sverige, samt ny medlem i ledningsgruppen för Boklok Sverige. Han är i dag senior affärsutvecklare i marknadsområde syd och har tidigare haft flera roller inom både Boklok och Skanska.

Ämnen i artikeln:

BoklokSkanaka

Elin Bennewitz

elin@byggindustrin.se


- Med sin breda erfarenhet kombinerat med stor drivkraft och kreativitet är jag övertygad att John kommer lyckas utomordentligt i rollen som affärsutvecklingschef. Jag är mycket glad att få välkomna John till ledningsgruppen i Boklok Sverige och att åter få en tung lagspelare och ledare på plats för vår affärsutveckling, säger Niclas Bagler, vice vd och landschef för Boklok Sverige.

Under 2021 ledde John Hedblad framtagandet av Boklok Sveriges operationella plan för 2022-2024 och under 2022 har han även varit kommersiell projektledare för Silviabo Skrabelycke i Helsingborg. Han har tidigare bland annat varit portföljchef för inköp på Skanska.

- Jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag och att säkerställa att vi uppnår målen för vår landbank och projektpipeline så att vi kan skapa så många nya hem som möjligt för de många människorna. Behovet av bostäder för människor med vanliga inkomster är väldigt stort och här har Boklok en viktig roll att fylla, säger John Hedblad.

John Hedblad börjar 1 september och kommer att utgå från kontoret i Malmö.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev