Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Bolagsproffs stärker Fasadgruppen

Publicerad: 30 september 2019, 06:30

Ulrika Dellby tar plats i Fasadgruppens styrelse.

Hon tar plats i styrelsen.


Ulrika Dellby föreslås som ny styrelseledamot i fasadkoncernen Fasadgruppen med start i oktober.

Ulrika Dellby är född 1966 och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Hon har lång erfarenhet av förvärv och utveckling av företag som managementkonsult, investerare, vd och från styrelseuppdrag i såväl noterade som onoterade företag. I dag är hon styrelseledamot i Lifco, Cybercom, SJ samt Kavli och grundare samt ordförande för Hello World! som är en allmännyttig ideell förening. Hon var tidigare partner på The Boston Consulting Group, vd för Brindfors Enterprise IG (nuvarande Brand Union) samt partner inom private equity i Fagerberg & Dellby.

– Ulrika har stor erfarenhet av att utveckla företag och med sitt tidigare arbete som rådgivare till företagsledningar och styrelser kring strategisk utveckling, värdeskapande och förändringsarbete, så kommer Ulrika att vara en viktig del av Fasadgruppens fortsatta utveckling och en bra komplettering till vår nuvarande styrelse, säger Lars Nordin, styrelseordförande i Fasadgruppen

Fasadgruppens styrelse består förutom Ulrika Dellby av Lars Nordin (styrelseordförande), Mikael Karlsson, Mats Karlsson, Thomas Ståhl och Per Sjöstrand.

– Fasadgruppen är ett väldigt spännande bolag som är inne i en expansiv tillväxtfas. Jag ser fram emot att ta en aktiv roll i styrelsearbetet och bidra till företagets framgång och tillväxt, kommenterar Ulrika Dellby.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.