onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Branschveteran blir affärsenhetschef på Forsen

Publicerad: 31 mars 2022, 14:04

Ann Gunnarsson är ny affärsenhetschef på Forsen i Stockholm. Foto: Forsen

Ann Gunnarsson är nytillträdd affärsenhetschef på Forsen. Hon har jobbat i branschen i över 25 år såväl på konsultsidan som på Skanska.

Ämnen i artikeln:

Forsen

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Ann Gunnarsson har de senaste fem åren jobbat på Forsen som gruppchef och projektledare samt tidigare som regionchef på Projektgaranti, som sedan 2018 är en del av Forsen. Hon pluggade till lantmätare på KTH men styrde mer mot bygg och har bland annat jobbat på Skanska och dåvarande Stockholm konsult.

– Även som projektledare jobbar man som ledare, något jag verkligen brinner för, men i en sådan här chefsroll blir det ledarskap i sin renaste form. Det är nog därför jag också tycker om att jobba i tidiga skeden. Det handlar mycket om vad vi ska göra med platsen, men främst om människorna. För vem vi ska skapa nya värden och hur vi når de gemensamma målen, säger Ann Gunnarsson i ett pressmeddelande.

Läs även: Så blir du mer effektiv – tre HR-chefer tipsar

Hon tar över från My Svedlund, som koncentrerar sig till fullo på rollen som regionchef för Forsen i Stockholm. Ann Gunnarssons nya grupp kommer att bestå av tre gruppchefer med medarbetare – roller som har eller ska tillsättas.

– Det är med varm hand jag lämnar över min grupp till Ann. Hon är oerhört erfaren och har ett stort kontaktnät och förtroende bland våra kunder. Ann kommer på ett bra sätt att komplettera våra övriga affärsenhetschefer med sin kompetens inom tidiga skeden och projektutveckling. Tillsammans blir vi nu ett ännu starkare team i regionen, säger My Svedlund.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev