Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Bravida får ny HR-chef

Publicerad: 7 mars 2016, 13:33

Ingegerd Engquist blir ny koncern HR-chef för Bravidakoncernen.

Foto: Bravida

Ingegerd Engquist blir personalansvarig för hela koncernen.


Ingegerd Engquist blir ny koncern HR-chef för Bravidakoncernen. Hon har tidigare jobbat som HR-chef på företag som IFS, Electrolux, Holmen Paper och senast som HR-direktör på Holmen.

– Det känns bra att vi rekryterat en HR-chef för koncernen med den breda kompetens som Ingegerd besitter. Vi hälsar henne välkommen till ledningsgruppen och ser fram emot samarbetet för att ytterligare stärka Bravida som det ledande installations- och serviceföretaget i branschen, säger Mattias Johansson, vd och koncernchef i Bravida.

Ingegerd Engquist kommer bland annat jobba med att stärka Bravida som en attraktiv arbetsgivare.

– Det blir ett spännande uppdrag att aktivt omsätta Bravidas affärsmål till konkreta aktiviteter som lägger grunden till god personalpolitik och bidrar till att bolaget uppfattas som en attraktiv arbetsgivare. Jag ser fram emot att vara med och lyfta personalfrågorna på ett tydligt sätt i koncernledningen, säger Ingegerd Engquist.

Magnus Hamerslag, tillförordnad HR-chef koncern, fortsätter i sin roll som chef för verksamhetsutveckling.

Johanna Åfreds

Reporter

johanna@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.