Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Britta Cesar ny vd inom Skanska i Tjeckien

Publicerad: 19 november 2009, 12:44

Britta Cesar tillträder som vd Skanska Property Development Czech Republic, Skanskas bolag för kommersiell fastighetsutveckling i Tjeckien.


Sedan 1998 har Britta haft olika positioner inom Skanskas investeringsverksamheter, de senaste åren som ansvarig för fastighetstransaktioner i Stockholm. Hon har tidigare arbetat med offentlig privata samverkansprojekt i Storbritannien och även ansvarat för fastighetsinvesteringar i Centraleuropa. Sin nya tjänst som vd tillträder hon 1 februari 2010.

Britta Cesar efterträder Rikard Henriksson som har valt att lämna Skanska för att bli ansvarig för fastighetsutvecklingen inom Niam.

- Britta Cesar kombinerar gedigen kunskap inom projektutveckling på flera marknader med en historia av framgångsrika fastighetstransaktioner, säger Richard Hultin, vd för Skanska Commercial Development Europe. Jag vill också passa på att tacka Rikard Henriksson för hans goda insatser under många år och önska honom lycka till med framtida utmaningar.

Ingrid Gallagher - ingrid@byggindustrin.com

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.