Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Bygg-Arvid rekryterar från Serneke

Publicerad: 10 februari 2020, 13:40

Bild 1/2  Per Walfridsson är ny entreprenadchef på Bygg-Arvid.

Ulricehamns-baserade Bygg-Arvid har anställt Per Walfridsson som entreprenadchef – en nyinrättad roll som ska stärka det växande företagets ställning på den lokala marknaden.


Per Walfridsson har mångårig erfarenhet från byggbranschen och kommer närmast från Serneke där han har haft rollen som arbetschef. Dessförinnan har han arbetat på Skanska i många år i olika roller. Som entreprenadchef kommer Per Walfridsson att ansvara för den operativa byggverksamheten och vara direkt underställd vd:n Elisabeth Dahlgren.

– Vi har haft en stadig tillväxt i fyra år och det var nu läge att göra något för  att företaget ska kunna utvecklas vidare. Jag har varit lite för mycket inne i det operativa och med Per på plats kan jag som vd arbeta mer strategiskt, säger Elisabeth Dahlgren, vd för Bygg-Arvid.

Bygg-Arvid bildades 1943 och verkar inom tio mils radie från Ulricehamn, vilket innefattar en stor del av Västsverige.  I fjol omsatte bolaget 230 miljoner kronor och antalet anställda är cirka 45 stycken. Enligt Elisabeth Dahlgren finns inga ambitioner att växa geografiskt.

– Det finns mycket jobb inom vårt område och vi har flera självklara kunder som vill kunna samarbeta ännu mer med oss, säger hon.

Per Walfridsson påbörjade sin nya tjänst i början av februari.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.