tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Byggdialog rekryterar trio från Serneke

Publicerad: 5 juli 2023, 09:18

Jens Widman, Christoffer Sundin och Jesper Johansson är trion som ska driva utvecklingen av Byggdialogs verksamhet i Trestad.

Byggdialog rekryterar Christoffer Sundin till rollen som ny områdeschef för Trestad, alltså Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg. Dessutom följer två kollegor med.

Ämnen i artikeln:

SvepetrekryteringTrollhättanUddevallaVänersborg

R


Christoffer Sundin är en välkänd och respekterad aktör inom byggbranschen i Trestad och Västra Götalandregionen, skriver Byggdialog i ett pressmeddelande. Närmast kommer han från Serneke där han de senaste åren har varit arbetschef.

Läs även: Så har Byggdialog lyckats med partnering: "Som person får du inte vara för fyrkantig"

– Jag ser Byggdialog som Sveriges mest erfarna och framgångsrika partneringentreprenör och det finns väldigt stor kunskap och engagemang bland företagets medarbetare, vilket tilltalar mig. Det ska verkligen bli roligt att bli en del av Byggdialog och bidra till verksamhetens tillväxt i Trestad. Tillsammans med samarbetspartners kan skapa och utveckla betydande kundvärden i framtida samarbeten, samtidigt som involverade partners trivs och känner trygghet i våra projekt, säger Christoffer Sundin.

Läs även: Byggtalangerna i väst om branschens viktigaste framtidsfrågor

Byggdialogs vd, Michael Sundhäll, är nöjd över rekryteringen:

– Vi är väldigt glada över att Christoffer går in som ny områdeschef oss på Byggdialog. Förutom att han är oerhört kompetent är han också en uppskattad ledare och har ett omfattande kontaktnät i området. Jag är övertygad om att han, tillsammans med teamet i Trestad, kommer spela en avgörande roll i vår fortsatta tillväxt.

Till satsningen rekryteras också Jens Widman och Jesper Johansson, som även de kommer från Serneke där de har varit platschefer.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev