söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Byggelement plockar duo från Thomas Betong

Publicerad: 30 mars 2023, 06:08

Sofia Nilsson är ny projektchef och Kristofer Lissledal är ny projektledare

Foto: Byggelement

Sofia Nilsson och Kristofer Lissledal är ny projektchef respektive projektledare på Byggelement. Bägge två har rekryterats från Thomas Betong, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Svepetrekrytering

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Sofia Nilsson blir ny projektchef i region Väst och kommer som sådan att bli chef över de säljande projektledarna. Kristofer Lissledal blir projektledare och kommer att utgå från fabriken i Ucklum. Bägge två kommer från roller som projektchefer på konkurrenten Thomas Betong.

Enligt Peab-ägda Byggelement är bakgrunden till rekryteringarna företagets investering i sina fabriker i Ucklum och Hallstahammar vilken innebär en fördubblad kapacitet att tillverka väggar och bjälklag med ett halverat cementbehov. För att möta efterfrågan på klimatförbättrade produkter har nu Olsson och Lissledal anställts.

Läs också: Byggelement satsar 450 miljoner på utbyggda anläggningar: ”Finns flera anledningar till att vi gör investeringen nu”

– Vi genomför en historisk satsning och behöver anställa fler erfarna och kompetenta medarbetare för att nå målen. Sofia och Kristoffer lever upp till den tydliga kravbild vi har och är en bra förstärkning inför Byggelements fortsatta expansion, säger Thomas Rönje, vice vd på Byggelement, i en kommenta

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev