söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Byggpartner förstärker ledningen med ny hållbarhetschef

Publicerad: 2 november 2021, 09:44

David Grimheden, ny hållbarhetschef på Byggpartner.

David Grimheden blir ny hållbarhetschef på Byggpartner. Han kommer att leda och utveckla koncernens hållbarhetsarbete framåt.

Ämnen i artikeln:

ByggpartnerVediekkeVeidekke

EHP


Byggpartner i en inne snabbväxande fas och för att kunna växa i linje med en framåtsträvande affärsplan, rekryterar man nu på alla nivåer. 

Det senaste tillskottet David Grimheden som kommer att bli ny hållbarhetschef och tillträder tjänsten den 1 februari 2022.  Grimheden har tidigare haft rollen som teknik- och miljöchef samt tidigare regionchef för Veidekkes kompetenssatsning på träbyggnation.

Läs mer: Byggpartner satsar på växande marknaderna – förstärker med chefstrio 

- Jag lockas nu av möjligheterna att få bidra med all min kunskap i en ny utmaning där Byggpartner känns helt rätt. Företaget är inne i ett mycket spännande utvecklingsarbete som jag nu kommer kunna bidra till med min erfarenhet, säger David Grimheden i ett pressmeddelande. 

Sture Nilsson, vd för Byggpartner, berättar i ett pressmeddelande att det är avgörande att hållbarhetsarbetet får genomslag i hela verksamheten. Han är även övertygad om att att Grimheden har de bästa förutsättningarna för att kunna leda arbetet. 

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev