söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Byggpartner satsar på expansion i Mälardalen – tar in ny CFO

Publicerad: 15 september 2020, 08:30

Erik Foberg blir ny CFO på Byggpartner. I bakgrunde syns ett av de hus som Byggpartner byggt på uppdrag av Hefab i Hägerstensåsen i södra Stockholm. Foto: Byggpartner / Privat

Byggbolaget Byggpartner som verkar i Stockholm, Mälardalen och Dalarna har siktet inställt på att växa i huvudstadsregionen. Nu tar bolaget in en ny CFO med erfarenhet från flera banker och fondkommissionärsfirmor.

Ämnen i artikeln:

Byggpartner

AJ


Det är Erik Foberg som rekryterats till ny CFO för Byggpartner. Han är civilekonom och har tidigare jobbat med finansieringsfrågor riktade mot företag på ett flertal banker och fondkommissionärsfirmor.

Läs även: Byggpartner fortsätter samarbete med Specialfastigheter

Erik Foberg tillträder sitt nya jobb den 1 januari 2021 och då kommer tillförordnad CFO Rolf Andersson att fortsätta som redovisningschef i bolaget, skriver Byggpartner i ett pressmeddelande.

– Eriks erfarenhet och kompetens kompletterar våra befintliga resurser i bolaget och medför att vi kommer att kunna intensifiera vårt fokus på lönsam tillväxt. Ett av våra högst prioriterade mål är att fortsätta växa, både organiskt och genom förvärv, säger Fredrik Leo, vd för Byggpartner, i ett pressmeddelande. 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev