söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Byggpartner satsar på växande marknaderna – förstärker med chefstrio

Publicerad: 14 oktober 2021, 07:31

Gunilla Dahlstedt, Christer Zetterberg och Johan Sönnerlid är nya arbetschefer i Byggpartner. Foto: Byggpartner

Byggpartner förstärker sin organisation i Mälardalen, Uppsala och kommunerna norr om Stockholm. Med tre nya arbetschefer ska byggentreprenören öka sin närvaro och ta position på dessa växande marknader.

Ämnen i artikeln:

Byggpartner

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Gunilla Dahlstedt, tidigare biträdande distriktschef på Skanska, ska utveckla företagets verksamhet i området mellan Uppsala och Stockholm.

– Det kommer att hända mycket i den här delen av landet. Vi vill vara en del i denna utveckling, säger Gunilla.

LÄS MER: Så får du bygguppdrag i din kommun

Området mellan Stockholm och Uppsala är välkänt för Gunilla, som arbetat med Uppsala som bas i många år och nu ser fram emot att kunna dra nytta av erfarenheter och kontakter.

– Byggpartner är ett bolag med stark framåtanda och mycket på gång. Det finns en vilja att utvecklas och se möjligheter som jag verkligen uppskattar.

”Jag känner den här staden”

Christer Zetterberg, tidigare affärschef på TL-bygg, är ny arbetschef för region Uppsala. Byggpartner har flera större bostadsprojekt i produktion i centrala Uppsala och enligt Christer finns det gott om möjligheter att utöka.

– Jag känner den här staden och de som jobbar här. Jag vet vilka möjligheter och utmaningar som finns här. Byggpartner kommer att växa i Uppsala, i takt med att vi tar fler uppdrag, säger Christer.

LÄS MER: Så har JM sänkt sina kostnader  

Johan Sönnerlid är ny arbetschef för Byggpartners region Mälardalen, som har sitt kontor i Västerås sedan 1997. I Västerås och övriga Mälardalen är Byggpartner väl etablerat sedan lång tid och har flera pågående projekt, bland annat bostäder, skolor, förskolor och äldreboenden. Johan har varit projektchef på företaget i närmare fyra år och ser nu fram emot att ytterligare stärka företagets ställning i regionen.

– Byggpartner har ett starkt erbjudande, inte minst genom vår stora erfarenhet av partneringprojekt, säger Johan.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev