Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Bygma siktar högt och rekryterar nyckelpostioner

Publicerad: 19 augusti 2021, 12:12

Bygma växlar upp sin satsning och rekryterar Caroline Lundgren och Thomas Näsvall.

Bygma storsatsar och rekryterar ny marknadschef och ny platschef. Målet: att bli marknadsledande inom svensk byggmaterialhandel.


Ämnen i artikeln:

Bygma

Bygma växlar upp sin satsning med målet att bli en av de tre största aktörerna inom svensk byggmaterialhandel och rekryterar Caroline Lundgren till rollen som marknadschef samt Thomas Näsvall ny platschef för Bygmas anläggning i Tyresö, Stockholm.

– Ett stort fokus kommer att vara på den digitala resan, för att genom den kunna möta våra kunders behov och förväntningar. Samtidigt kommer även våra anläggningar vara högt prioriterade där lokalkännedom och service är i fokus, säger Caroline Lundgren, tillträdande marknadschef för Bygma i Sverige.

Caroline kommer närmast från Bosch och tjänsten som Nordic Retail Marketing Manager, och har tidigare jobbat med bland andra K-rauta, ESSVE och KGK Motor. 

– I urvalsprocessen stack Caroline ut genom sin relevanta kompetens och långa erfarenhet, något som kommer bidra starkt till vår utveckling. Hon är rätt person att driva vidare vårt marknadsarbete för att stärka Bygmas position på den svenska marknaden, säger Peter Lindström, VD för Bygma Sverige

På Bygma i Tyresö kliver Thomas Näsvall in som ny platschef och kommer närmast från tjänsten som försäljningschef Svealand på Bygma.

– Jag är oerhört motiverad inför detta och det känns bra att vara tillbaka på Tyresö. Här finns en bra mix av proaktiva & tekniska säljare, nyligen blev även den nya drive-in sektionen klar vilket gör oss till Stockholms modernaste byggservice-anläggning, säger Thomas Näsvall, ny platschef på Bygma i Tyresö

– Thomas har länge varit en viktig spelare i företaget och det kändes självklart att just han skulle ta den här tjänsten. Med sin långa erfarenhet inom försäljning, service och kundrelationer är han rätt person att driva satsningen i Tyresö, Peter Lindström, VD för Bygma Sverige.

 

 

Anders Carlén

Chefredaktör

anders.carlen@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Bygma

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.