Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Cecilia Arwin ny marknadschef på Svensk Byggtjänst: ”Headhuntad”

Publicerad: 25 november 2021, 11:59

Cecilia Arwin blir ny marknadschef på Svensk Byggtjänst.

Foto: Svensk Byggtjänst

Svensk Byggtjänst rekryterar Cecilia Arwin som marknadschef. Hon kommer närmast från rollen som kommunikationsansvarig på Sollentuna kommunfastigheter.


Ämnen i artikeln:

Svensk Byggtjänst

Den 25 januari 2022 tillträder Cecilia Arwin tjänsten som marknadschef med plats i ledningsgruppen på Svensk Byggtjänst. 

LÄS MER: Boverket: Det här krävs för att digitalisera samhällsbyggnadsprocessen

Hon kommer närmast från rollen som kommunikationsansvarig på Sollentuna kommunfastigheter. Dessförinnan var hon med och byggde upp utbildningsförlaget Libers digitala marknadsföring och försäljning i sin roll som marknadschef där.

– Cecilia är headhuntad som Svensk Byggtjänsts nya marknadschef eftersom hon har rätt bakgrund och kompetens för att bli en drivande del i vår utveckling. Hennes erfarenhet från Liber där hon framgångsrikt varit med och byggt upp den digitala marknadsförings- och försäljningsprocessen under många år är mycket värdefull. Att hon dessutom toppat detta med ett par år inom samhällsbyggnadssektorn gör att hon är alldeles rätt person för uppgiften, säger Kajsa Hessel, vd för Svensk Byggtjänst.

 

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Svensk Byggtjänst

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.