torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Cofactor Property Development norpar nya vd:n från HSB

Publicerad: 9 maj 2023, 06:20

Pär Hammarberg.

Foto: Pressfoto

Pär Hammarberg är ny vd och affärsområdeschef för Cofactor Property Development. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Svepetrekrytering

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Pär Hammarberg kommer senast från en roll som nationell nyproduktionschef för HSB Projektpartner. Dessförinnan har han bland annat varit vd för Cowi Sverige och vd för Sweco Eastern Europe.

I rollen som vd och affärsområdeschef för Cofactor Property Development kommer Pär Hammarbergs fokus att ligga på att utveckla affären och bygga upp en organisation med etablerade seniora projektutvecklare utifrån marknadsområdena Syd, Väst och Mitt.

Läs också: Tidigare Serneke-toppens nya uppdrag på Cofactor: ”Kände direkt att det här var ett spännande bolag”

– Denna rekrytering och förstärkning av strategiskt management, ligger helt i linje med bolagsgruppens tillväxtstrategi och affärsmodell, att se till helheten och möjligheterna till att även utveckla projektutvecklingsaffärer i de tidiga skeden. Detta utifrån vårt varumärkeslöfte ”Socialt & hållbart”, för att anpassa och möta framtidens byggbransch med nya villkor och krav på hållbara affärer och organisationer, säger Håkan Adelwald, CEO Cofactor Gruppen, i en kommentar.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev