lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Contechbolag förstärker på marknadssidan

Publicerad: 10 november 2021, 14:26

Buse Bayhan Kayaokay är Pinpointers nya markandsassistent. Foto: Pinpointer

Buse Bayhan Kayaokay är ny marknadsassistent på contechbolaget Pinpointer. Hennes uppgift blir både att forma strategin för marknadsföringen framåt samt att genomföra marknadsaktiviteter.

Ämnen i artikeln:

contech

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Buse Bayhan Kayaokay har flera års erfarenhet som varumärkesspecialist och har bland annat arbetat med bolag som Pernod Ricard, Mercedes Benz Trucks och HTC Mobile Phones. Hon har framför allt varit verksam inom EMEA-regionen (Europa, Mellanöstern och Afrika) och flyttade till Sverige av familjeskäl för tre år sedan. Efter initiala studier i svenska fortsatte hon att studera e-commerce på IHM Business School och kommunikation på Göteborgs universitet. Parallellt med studierna har hon praktiserat på Pinpointer, vilket gjort att hon redan kommit in i verksamheten och teamet, när hon nu fortsätter som marknadsassistent.

LÄS MER: Pinpointer tar helhetsgrepp om massorna: ”Vi delar gärna med oss av kunskapen gratis”

– Jag är väldigt entusiastisk över att bli en del av Pinpointer. Att få vara med på en resa som ska förändra hela schaktbranschen och framtiden i Sverige när det gäller miljö och hållbarhet är spännande och jag känner mig väldigt stolt över det, säger Buse Bayhan Kayaokay, i ett pressmeddelande.

Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer, välkomnar Buse Bayhan Kayaokay.

– Buse har verkligen imponerat på oss alla på Pinpointer under sin praktikperiod och det var en självklarhet att erbjuda henne en anställning. Hennes internationella erfarenheter inom marknadsföring, stora engagemang och kreativitet kommer att vara ett perfekt tillskott när vi nu fokuserar ytterligare på vår marknadsföring, säger han. 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev