söndag4 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Coordia Consult hämtar ny vd från egna leden

Publicerad: 22 december 2022, 09:48

Jonas Bonns blir ny vd för Coordia Consult.

Foto: Coordia Consult

Den 1 januari 2023 tillträder Jonas Bonns posten som vd för Coordia Consult. Han har tidigare verkat som projektledare och uppdragsansvarig inom företaget.

Ämnen i artikeln:

rekrytering

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Jonas Bonns är byggingenjör SBR, har lång erfarenhet av branschen och har arbetat inom bolaget sedan 2013. Han har arbetat som projektledare och beställarrepresentant i olika om- och nybyggnadsprojekt, främst avseende komplexa samhällsfastigheter.

– Det är en väldigt fin verksamhet som jag får ta ansvar för och uppdraget känns både utmanande och inspirerande. Med fokus på att fortsätta utvecklingen av den befintliga verksamheten, där större konsultengagemang och framför allt kompetens står i centrum, vill jag bidra till än mer framgångsrika projekt för våra kunder, säger Jonas Bonns i ett pressmeddelande.

Coordia Consult startades 1987 och har sedan 2020 verkat tillsammans med dotterbolaget Makab (Marklund Ahlén konsult AB). Nu tas steget fullt ut då Makab integreras i Coordia Consult. Företaget arbetar inom bygg- och fastighetsbranschen och erbjuder sina kunder hjälp med bland annat strategiska fastighetsfrågor, projekt-, projekterings- och byggledning samt besiktning.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Jonas Bonns till rollen som ny cd. Detta är ett viktigt strategiskt steg i att utveckla vårt erbjudande samt skapa högt medarbetarengagemang och starka kundrelationer, säger Magnus Eriksson, styrelseordförande för Coordia Consult.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev