Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Cowi rekryterar chef för samhällsbyggnad från Ramboll

Publicerad: 7 juni 2021, 12:29

Susanna Ohlin blir ny divisionschef för Samhällsbyggnad på Cowi.

Foto: Jesper Orrbeck Photography AB

Cowi vill flytta fram sina positioner inom samhällsbyggnad och stadsutveckling och rekryterar en ny divisionschef för Samhällsbyggnad.


Ämnen i artikeln:

CowiRamboll

Susanna Ohlin har utsetts till ny chef för division Samhällsbyggnad på Cowi i Sverige. Hon kommer närmast från Rambøll där hon haft rollen som affärsområdeschef för södra och västra Sverige. 

LISTA: Här är de 300 största teknikkonsulterna

Med sin mångåriga erfarenhet inom samhällsbyggnad och goda ledaregenskaper är hon mycket väl lämpad för att utveckla och driva divisionen.

– Jag är mycket glad att välkomna Susanna Ohlin som ny chef för vår division Samhällsbyggnad. Med sin mångåriga erfarenhet inom samhällsbyggnad och goda ledaregenskaper är hon mycket väl lämpad för att utveckla och driva divisionen. Hon är en dedikerad ledare som inspirerar och genomgående leder sina team till att leverera starka resultat, säger Anders Wiktorsson, vd för Cowi i Sverige i ett pressmeddelande. 

Med ny divisionschef ska Cowi flytta fram sin position inom samhällsbyggnad och stärka verksamheten för att möta behovet av hållbar infrastruktur och stadsutveckling och de satsningar inom grön omställning Sverige står inför.

Susanna Ohlin är stolt över förtroendet att få utveckla divisionen till att bli en större spelare inom samhällsbyggnad.

– Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med alla engagerade och kompetenta medarbetare på Cowi och att förverkliga företagets vision och ledstjärna att göra världen mer hållbar, säger Susanna Ohlin. 

Susanna Ohlin tillträder tjänsten som divisionschef för Samhällsbyggnad den 30 augusti.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

CowiRamboll

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.