torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Dalux anställer tre – växer med 50 procent i Sverige

Publicerad: 4 maj 2022, 12:15

BIM-företaget Dalux anställer tre nya medarbetare i Sverige. Foto: Dalux

Dalux fortsätter växa kraftigt i Sverige och med tre nyanställningar i april och maj har BIM-företaget utökat personalstyrkan avsevärt. Efterfrågan på BIM-tjänster är fortsatt stor, konstaterar bolaget.

Ämnen i artikeln:

BIM

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


– Vår omsättning i Sverige har fördubblats mellan 2021 och 2022 så tillskottet av nya kollegor är välbehövligt, säger Sören Westerberg, Sverigechef på Dalux i Stockholm, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag är mycket glad att välkomna Amin Ehsani, William Imets och Mikael Karlsson till Dalux. De kommer alla vara avgörande för att vi ska fortsätta leverera bra service till vår växande kundbas i Sverige.

Läs även: 10 saker vi hatar med BIM

Amin Ehsani har lång erfarenhet från Nordic BIM Group av implementering av BIM-mjukvara och tekniskt stöd till användare. Även William Imets har gedigen bakgrund inom mjukvaruförsäljning och affärsutveckling från Nordic BIM Group . Mikael Karlsson kommer senast från Zynka BIM och en roll som teamleader för en grupp av processledare inom BIM-samordning.

Avtal med Serneke och Wästbygg samt flera andra spännande samarbeten har ökat behovet av fler kompetenta medarbetare på Dalux. 

– Vi på Dalux är otroligt tacksamma för att vi kan anställa så pass kompetenta profiler. Deras erfarenheter av mjukvaruimplementering, affärsutveckling och digital datasamordning kommer hjälpa oss att förverkliga vår ambition om att hjälpa ännu fler av Sveriges bygg- och fastighetsföretag vidare på digitaliseringsresan, säger Sören Westerberg.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev