söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Dalux dubbelrekryterar: Kompetens inom IT och anläggning

Publicerad: 27 april 2023, 07:34

Elisabeth Johansson och Fredrik Strömberg ansluter till Dalux.

Foto: Dalux

BIM-företaget Dalux fortsätter växa i Sverige och nyanställer två medarbetare för att stärka upp inom både försäljning och erbjudandet till anläggningsbranschen.

Ämnen i artikeln:

Svepetrekrytering

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Det danska bolaget Dalux-gruppen har sedan 2015 ökat antalet anställda från 10 till 350. Med två nyanställningar har Dalux numera 13 anställda i Sverige.

– I kristider blir det än viktigare att nyttja digitala lösningar som effektiviserar både byggprojekt och förvaltning. Vi är tacksamma för att kunna knyta Elisabeth Johansson till oss som kommer med stor erfarenhet av behovsidentifiering och långsiktiga kundsamarbeten. Fredrik Strömbergs gedigna erfarenhet ger oss ännu bättre möjlighet att stötta våra kunder inom anläggningsbranschen i arbetet med digitalisering i projekt, säger Sören Westerberg, country manager för Dalux i Sverige, i ett pressmeddelande.

Läs även: Så driver du digital förändring – projektledarens bästa tips

Elisabeth Johansson har 20 års erfarenhet inom försäljning av mjukvara och andra IT-tjänster. Hon kommer stärka försäljningsteamet på Dalux Sverige och jobba med både befintliga kunder och nyförsäljning inom entreprenörssegmentet.

Fredrik Strömberg är civilingenjör och kommer jobba med Dalux kunder inom anläggningsbranschen. Fredrik kommer senast från utbyggnaden av Stockholms tunnelbana där han mer än 5 år har jobbat på både beställarsidan hos Region Stockholm och på entreprenadsidan.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev