Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Dalux öppnar Göteborgskontor – rekryterar från Peab och Ramirent

Publicerad: 27 augusti 2022, 18:05

Dalux expanderar i Sverige med ett nytt Göteborgskontor.

Foto: Peter Alvey

Dalux växer och öppnar kontor i Göteborg. För satsningen i väst har BIM-företaget rekryterat två nya medarbetare.


Ämnen i artikeln:

BIM

Dalux satsar i Sverige trots stundande lågkonjunktur. Mjukvaruföretaget har nyss öppnat kontor i Göteborg som bemannas av två nyanställda medarbetare; bägge med gedigen erfarenhet från byggbranschen.

– Vi ser både en ökning i antalet Dalux-användare i Sverige och att funktionaliteten i våra produkter ständigt utökas så vi är glada att både välkomna nya, duktiga kolleger och samtidigt vara närmre alla våra kunder i Göteborgsområdet” berättar Sören Westerberg som är Sverigechef på Dalux-kontoret i Stockholm, i ett pressmeddelande.

Läs även: Så kan BIM hjälpa dig med klimatdeklarationen: ”All information finns redan där” 

De som bemannar kontoret i Göteborg är Anita Oshalim och Henrik Nguyen. Anita Oshalim kommer senast från en roll som projekteringsledare på Peab och har tidigare bland annat jobbat som byggnadsingenjör på Ramboll. Henrik Nguyen är snickare och arbetsledare i grunden och har sedan byggt på med utbildning inom BIM-samordning som han har nyttjat på AEC och Ramirent. 

– Anita och Henrik utgör en mycket stadig grund för oss att bygga vidare på i Göteborg och vi är mycket tacksamma för att få in så starka profiler, säger Sören Westerberg. 

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

BIM

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.