Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

De är nya arbetschefer på Wästbygg

Publicerad: 13 augusti 2021, 08:26

Bahra Ali och Kajsa Löf är nya arbetschefer på Wästbygg.

Wästbygg har rekryterat två nya arbetschefer som ska förstärka region Mitt och region Syd.


Ämnen i artikeln:

WästbyggkompetensMagnolia Bostad

 

Bahra Ali är ny arbetschef på Wästbygg i region Mitt.

Foto: Wästbygg

Bahra Ali har en ingenjörsexamen från Högskolan i Borås och har arbetat på Lokalförsörjningsförvaltningen i Borås kommun i många år med bland annat förstudier, projektering och byggledning av ett stort antal förskolor, skolor, boenden och övriga kommunala verksamheter. Hon har mångårig erfarenhet från beställarsidan inom samhällsfastigheter. Bahra Ali kommer att utgå från Wästbyggs kontor i Borås.

Kajsa Löf är ny arbetschef på Wästbygg i region Syd.

Foto: Kennet Ruona

Kajsa Löf är utbildad vid Chalmers till både civilingenjör och arkitekt. Närmast kommer hon från Magnolia Bostad och en tjänst som projektutvecklare med ansvar för såväl bostadsutveckling som upphandling av byggentreprenörer samt byggledning under produktionsfasen. Dessförinnan har hon arbetat som arkitekt i många år, bland annat på Ikea med utveckling av nya varuhus och koncept. Kajsa Löfs uppgift blir att med utgångspunkt från Wästbyggs kontor i Helsingborg ytterligare bearbeta marknaden i nordvästra Skåne inom såväl bostäder som kommersiellt byggande.

Båda har tillträtt sina tjänster under augusti.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.