fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Derome rekryterar regionchef från Svevia: ”Här kommer det hända grejer”

Publicerad: 24 oktober 2022, 06:31

Charlotte Hedenberg är ny regionchef på Derome Maskinuthyrning i Syd. Foto: Derome

Charlotte Hedenborg är ny regionchef i syd för Derome Maskinuthyrning. Hon kommer närmast från Svevia Ballast där hon var arbetschef.

Ämnen i artikeln:

SvepetDeromeSveviaSkanska

R


Inom sitt ansvarsområde kommer Charlotte Hedenborg ha fem depåer i södra Sverige och sin bas i Ängelholm, hon ser positivt på framtiden trots allt som händer på marknaden just nu.

– Vi har respekt för framtiden, men vi har ett fortsatt stort intresse för våra produkter och tjänster. Jag hoppas och tror på större expansionsplaner framåt, och ser stor potential i bland annat Malmö. Där gör vi en satsning och har bland annat anställt en depåchef i Sandra Dahlgren - här kommer det hända grejer framöver, säger hon i ett pressmeddelande.

Läs även: Nya aktörer vill in på rental-marknaden – trots överetablering 

Charlotte Hedenborg har tidigare jobbat på Skanska Rental. Senast kommer hon dock från Svevia Ballast där hon var arbetschef.

– Jag är väldigt motiverad att ta mig an denna utmaning. Det som lockade mig var bland annat att komma tillbaka till maskinuthyrningsbranschen och i en roll där jag får jobba nära både kollegor och kunder, något jag saknat, säger Charlotte Hedenborg.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev