Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Einar Mattsson rekryterar från JM

Publicerad: 18 augusti 2022, 07:49

Philippa Doolke, blir ny verksamhetsutvecklingschef på Einar Mattsson den 1 oktober.

Foto: Einar Mattsson

Einar Mattsson hittar ny verksamhetsutvecklingschef hos JM. Hon ska öka takten i arbetet mot bolagets höga miljö- och produktionsmål.


Ämnen i artikeln:

Einar MattssonJM

Den 11 oktober börjar Philippa Doolke sin nya tjänst som som verksamhetsutvecklingschef på Einar Mattsson Projekt och Einar Mattsson Byggnads. Hon kommer närmast från JM Entreprenad där hon arbetat med verksamhetsutveckling sedan 2015. Philippa Doolke kommer att ingå i bolagens gemensamma ledningsgrupp.

– Vårt byggbolag och projektbolag har båda satt höga miljö- och klimatmål, höga mål för produktiviteten och produkten. Allt detta behöver integreras i vardagens arbete så att vårt bidrag till stadsmiljön, de boende och vår omvärld blir mer hållbart. Philippas kommer att i sin roll som utvecklingschef särskilt att fokusera på att öka takten i det arbetet, säger Peter Svensson, vd för Einar Mattsson Byggnads och Einar Mattsson Projekt i ett pressmeddelande.

Philippa Doolke attraheras av att Einar Mattssonkoncernen har rådighet överfastighetens hela livscykel.

– Det innebär nya och spännande möjligheter. Jag ser fram emot att tillämpa mina tidigare erfarenheter för att bidra till den fortsatta utvecklingen av Einar Mattsons verksamhet, säger hon.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Einar MattssonJM

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.