torsdag8 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Elisabet Olin ansluter till Strategisk Arkitektur

Publicerad: 18 april 2023, 06:48

Elisabet Olin.

Foto: Jeanette Hägglund

Elisabet Olin har rekryterats som strategisk rådgivare till styrelsen i Strategisk Arkitektur. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Svepetrekrytering

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


För närvarande arbetar Elisabet Olin som senior hållbarhetskonsult på Sthlm kommunikation & IR. Men tidigare var hon kommunikationschef på Fabege. Nu kan hon lägga till ytterligare ett uppdrag på sin meritlista.

Som strategisk rådgivare till företagsstyrelsen inom Strategisk Arkitektur kommer hennes kunskaper inom hållbarhetsområdet i kombination med erfarenheterna från fastighetsbranschen att komma väl till pass, tror arkitektföretaget.

Läs också: "Bygg- och fastighet tär på naturkapitalet – måste ge något tillbaka"

Inte minst kopplat till EU:s gröna giv inom vilken organisationen hoppas bli världens första klimatneutrala kontinent 2050, något som väntas ställa höga krav på innovativa lösningar och affärsmodeller.

– Vi är glada och stolta att ha Elisabet Olin som vår styrelses strategiska rådgivare. Elisabets kompetens inom hållbarhet och cirkularitet i kombination med gedigna insikter kring lagkrav och ramverk ger oss en unik chans att fördjupa kvaliteten i vårt kunderbjudande, säger Henrik Steinbrecher, styrelseordförande för Strategisk Arkitektur, i en kommentar.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev