Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

ELON blir ny partner till Gothia Cup 2010

Publicerad: 22 april 2010, 08:03

Nu står det klart att ELON, Sveriges största vitvarukedja, tar steget in i fotbollsvärlden och blir Official Partner till världens största ungdomsturnering i fotboll, Gothia Cup med början den 19 juli 2010. Det blir ett spektakulärt inslag på fotbollsområdet på Heden när ELON bygger upp och rustar en hel tvättstuga på 200 kvm med över 20 tvättmaskiner och torktumlare, där cirka 50 000 fotbollsspelare, föräldrar och ledare från hela världen kan få sina kläder tvättade och tumlade under turneringen.


- ELON är en spännande partner för turneringen och vårt nätverk, säger Roger Andersson, sportansvarig på Gothia Cup. ELON och Gothia Cup har en naturlig koppling som vi båda ser stor potential i.Gothia Cup fungerar som en plattform där ELON får möjlighet till marknadsföring och varumärkesbyggande. Samtidigt slår ELON genom samarbetet ett slag för förenings-livet i landet. Att detta är betydelsefullt betonar Jimmy Sander, marknadschef på ELON:- Att gå in som samarbetspartner till Gothia Cup innebär för oss att stödja en nationell företeelse som berör oss alla. Vi har en stark tro på det redan aktiva föreningslivet och tycker att det är så viktigt att visa vårt stöd. Samarbetet med världens största ungdomsturnering i fotboll kan ses som ett led i denna satsning.ELON, som sätter svensk kvalitet i fokus, kommer framför allt att lyfta fram sina tvättmaskiner under samarbetet. Första delen av aktiveringen tar plats hos återförsäljarna då en kampanj för Gothia Cup-brandad tvättmaskin går i igång kring månadsskiftet juni-juli. Därefter möter ELON turneringens spelare på Gothia Heden Center genom att erbjuda gratis tvätt av lagens dräkter. En idé som definitivt kommer vara uppskattad bland deltagare, föräldrar och lagledare.

Hugo/prao - red@byggindustrin.com

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.