Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Fastighets-vd till Assemblins styrelse

Publicerad: 29 april 2019, 09:41

Susanne Ekblom är ny i Assemblins styrelse.

CFO-bakgrunden viktig erfarenhet.


Susanne Ekblom är ny styrelseledamot i installationskoncernen Assemblin. Hon är idag verksam som vd och koncernchef på Vectura Fastigheter, och har tidigare arbetat som CFO på Investor, CFO på SVT och har även arbetat inom Scaniakoncernen i olika positioner. Susanne Ekblom, som är oberoende av såväl ägarna som bolaget, har också utsetts till ordförande i Assemblins revisionskommitté.

– Susanne blir en bra komplettering till vår styrelse, inte minst genom sin CFO-bakgrund. Vi ser mycket fram emot att ta del av hennes erfarenheter och kunskaper, säger Mats Wäppling, styrelseordförande i Assemblin.

Efter förändringarna består Assemblins styrelse av sex ledamöter: Mats Wäppling (ordförande), Susanne Ekblom, Leif Gustafsson, Mats Jönsson, Young Kim och Anders Thulin.

– Jag tycker att det ska bli väldigt spännande att arbeta med Assemblin. Bolaget är inne i ett spännande skede och jag ser fram mot att tillsammans med den övriga styrelsen och koncernledningen fortsätta utveckla verksamheten, säger Susanne Ekblom.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.