tisdag26 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Flera ledningsförändringar i Bravida

Publicerad: 15 augusti 2023, 08:01

Mattias Johansson, vd och koncernchef i Bravida.

Foto: Anders Carlén

Installationsjätten Bravida gör flera ändringar i koncernledningen.

Ämnen i artikeln:

SvepetBravidarekrytering

R


Bravida får både nytillskott och avgångar från koncernledningen.

Den 21 augusti tillträder Andreas Alsén i en ny roll som Chief Operations Excellence Officer och kommer att ingå i Bravidas koncernledning. Han har en lång bakgrund från bland annat Boston Consulting Group och är specialiserad på strategi, innovationsprocesser och effektivisering. I rollen som COEO kommer han bidra till att förbättra Bravidas lönsamhet inom service och installation samt stödja innovations- och digitaliseringsarbetet för att framtidssäkra Bravidas erbjudande, leverans och produktivitet.

Läs även: Tre ville bygga Enköpings nya reningsverk – NCC tog hem kontraktet

– Jag är mycket glad att välkomna Andreas Alsén till Bravida. Förstärkningen är ett led i vår satsning att vara och förbli industriledande inom både installation och service. Andreas kompetens är unik och helt rätt för att accelerera Bravidas utveckling och hans erfarenhet kommer vara starkt bidragande när vi nu tar nästa steg i vår utvecklingsresa, säger Mattias Johansson, vd och koncernchef i Bravida, i ett pressmeddelande.

Johnny Hey, divisionschef för Bravida Danmark har valt att lämna Bravida vid årsskiftet och Magnus Liljefors lämnar rollen som chefsjurist för att helt fokusera som Head of M&A, vilket också innebär att han lämnar koncernledningen.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev