lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Forsen hämtar ny vd från WSP

Publicerad: 3 september 2021, 06:55

Annika Hofsten Selin lämnar WSP för att bli vd för byggprojektledningsbolaget Forsen. Foto: WSP

Annika Hofsten Selin tillträder som ny vd för Forsen den 1 december. Hon efterträder Bengt Johansson, vars avgång meddelades i slutet av augusti.

Ämnen i artikeln:

WSPForsen

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Annika Hofsten Selin kommer närmast från WSP, där hon verkat sedan 2014, nu senast som chef för affärsområdet Management. Annika Hofsten Selin har lång erfarenhet av multidisciplinära affärer inom projektledning över byggprocessens alla faser och hon har erfarenhet av att leda stora konsultorganisationer.

– Jag är väldigt förväntansfull inför att få arbeta tillsammans med Forsens kompetenta medarbetare som har så gott renommé bland både kunder och branschkollegor, säger Annika Hofsten Selin, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Han lämnar vd-posten efter tio år: ”Ett gemensamt beslut”

I slutet av augusti kom beskedet att Bengt Johansson skulle sluta som vd på Forsen efter tio år på posten. Enligt Forsen var det ett gemensamt beslut mellan Bengt Johansson och styrelsen som ledde fram 

– Styrelsen hälsar Annika varmt välkommen som vd för Forsen och är övertygad om att hennes styrkor inom relationsbyggande och ledarskap ska bidra till att Forsen fortsätter växa i linje med Forsens sedan länge etablerade kultur och värderingar, säger Eva Färnstrand, styrelsens ordförande.

 

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev