söndag2 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Forsen rekryterar från Skanska i Norrland: ”Jag drivs av att överträffa förväntningar”

Publicerad: 7 september 2022, 14:13

Hanna Sander, ny affärsenhetschef på Forsen Norr. Foto: Forsen

Hanna Sander är ny affärsenhetschef för Forsens nordligaste marknadsområde med kontor i Kiruna, ”fyrkanten” och Umeå. Hon kommer närmast från Skanska.

Ämnen i artikeln:

ForsenSkanska

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Hanna Sander kommer närmast från en roll som projektchef och ombud på Skanska i Umeå. Hon har även haft roller som platschef och projektledare samt drivit eget företag under många år. Nu blir hon en del av Forsens expansion i norra Sverige.

Läs även: Unga talangerna om branschens viktigaste frågor: ”Företagen måste bli mer dynamiska”

− Forsen för mig är ett företag med goda värderingar, stor flexibilitet och målinriktat team. Jag drivs av att överträffa förväntningar och att arbeta nära både medarbetare och kund. Att sätta medarbetarnas och kundernas behov och önskemål i första rummet. Det ska bli en härlig resa att utveckla och utvecklas i företaget, säger Hanna Sander, ny affärsenhetschef för Forsen Norr, i ett pressmeddelande.

Forsen märker av en stark marknad i norr och vill ta nästa steg.

− Hanna är helt rätt person att leda medarbetarna och marknadsarbetet i våra norra delar av Sverige. Hon är både resultat- och relationsorienterad i kombination med starka värderingar, vilket gör henne helt rätt för oss, säger Annika Selin, vd på Forsen.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev