lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Forsen rekryterar ny gruppchef

Publicerad: 24 februari 2022, 12:29

Jenny Björs är ny gruppchef på Forsen. Foto: Forsen

Jenny Björs är ny gruppchef på Forsen. Hon kommer närmast från Frank Projektpartner där hon jobbat i drygt fem år.

Ämnen i artikeln:

Forsen

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Jenny Björs har bland annat studerat på Nackademin och har jobbat många år som projektledare. Senaste arbetsgivarna är Frank Projektpartner och Afry. Jenny har jobbat med både kontor, vård och omsorg, bostäder och skolor och hon brinner lite extra för kulturfastigheter.

– Jag valde Forsen för att de är starka på marknaden och det kändes bra och utvecklande helt enkelt. Alla spännande projekt, bland annat några landmärken, lockade också. Men, det är inte bara de stora projekten som är intressanta. Ett litet projekt kanske inte har så stor inverkan på samhället i stort, men tänker du på det utifrån kundens perspektiv är det oerhört viktigt, och det måste vi alltid ha med oss, säger Jenny Björs i ett pressmeddelande.

Jenny Björs började på Forsen den 21 februari, 2022 som gruppchef och projektledare.

– Vi är lyckligt lottade att Jenny valde Forsen. Med sitt driv och vilja att utvecklas, att utveckla sig själv, sina medarbetare och även bolaget i stort kommer hon att vara en mycket bra gruppchef. Hon har hjärtat på rätt ställe, och glömmer aldrig bort vem vi bygger för. Som konsult är det en viktig egenskap, säger Louise Landberg, affärsenhetschef och senior projektledare på Forsen.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev