Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Från Riksbyggen till regeringskansliet

Publicerad: 22 mars 2019, 08:30

Cattis Carlén blir politisk sakkunnig hos bostadsminister Per Bolund.

Foto: Riksbyggen

Cattis Carlén blir politisk sakkunnig.


Cattis Carlén, tidigare bostadspolitisk expert på Riksbyggen, blir nu politisk sakkunnig hos finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund på Finansdepartementet. Cattis Carlén började på Riksbyggen 2013 och har förutom rollen som bostadspolitisk expert bland annat arbetat som markstrateg.

– Det ska bli otroligt spännande att få arbeta med bostadspolitiskt reformarbete under ledning av Per Bolund. Med de erfarenheter jag har med mig från Riksbyggen och tidigare arbetsplatser kan jag bidra med viktiga insikter och kunskap i frågorna, säger Cattis Carlén

Cattis Carlén har arbetat på Riksbyggen sedan 2013 då hon anställdes som projektledare för att driva Bopinion, ett fristående nätverk för påverkansarbete i samhällsbyggnads- och bostadsfrågor ur ett unga vuxna-perspektiv. 2015 började hon arbeta som konceptutvecklare med fokus på unga vuxna och som markstrateg på Riksbyggens affärsområde Bostad. Sedan den 1 september 2017 har Cattis Carlén varit bostadspolitisk expert på Riksbyggen.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.