Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Från Sabo till Rikshem

Publicerad: 22 augusti 2017, 07:07

Petter Jurdell blir Rikshems affärs- och hållbarhetsutvecklingschef.

Petter Jurdell blir affärs- och hållbarhetsutvecklingschef.


Petter Jurdell, idag enhetschef fastighet och boende på SABO, blir affärs- och hållbarhetsutvecklingschef på Rikshem och medlem i ledningsgruppen. Tjänsten är nyinrättad och ett led i Rikshems arbete att knyta samman affärs- och hållbarhetsarbetet på ett tydligare sätt. Petter Jurdell tillträder tjänsten den 6 november 2017.

Petter Jurdell har omfattande erfarenhet av bostads-, fastighets- och byggbranschen. Han kommer senast från SABO där han arbetar som enhetschef för fastighet och boende med ansvar för frågor inom fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling, boendesociala frågor och hållbara städer. Tidigare har Petter Jurdell varit projektledare, projektchef och affärschef på NCC. Han har en fil kand från KTH i Stockholm. Som chef för affärs- och hållbarhetsutveckling på Rikshem får Petter Jurdell ansvar för avdelningarna transaktion, projekt- och fastighetsutveckling samt hållbarhet och inköp.

Anders Siljevall, anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.