Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

På nytt jobb

Från Veidekke till Stockholms studentbostäder

Publicerad: 16 April 2020, 09:16

Björn Ribbhagen är Stockholms studentbostäders nya projektchef.

Foto: Stockholms studentbostäder

"Ser fram emot alla spännande projekt".


Björn Ribbhagen är ny projektchef på Stockholms studentbostäder. Han har flera års erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen och har närmast arbetat som projektutvecklare på Veidekke. Tidigare har han även varit anställd på Svenska Bostäder som projektledare för en rad studentbostadsprojekt.

–  Jag ser fram emot alla spännande projekt som Stockholms studentbostäder har. Det ska bli roligt att träffa alla nya kollegor och tillsammans påverka hur framtidens studentbostäder ska byggas, säger Björn Ribbhagen i ett pressmeddelande.

Malin Söderman, projekt- och teknikchef hos Stockholms studentbostäder, ser fram emot Björns ankomst.

– Jag ser verkligen fram emot att börja jobba tillsammans med Björn. Det känns speciellt intressant då jag tror att vi kommer komplettera varandra väl både vad gäller personlighet och kunskap. Det främjar ett dynamiskt samarbete och jag tror att vi tillsammans med övriga på Stockholms studentbostäder kan fortsätta resan att hela tiden förbättra framtida hemmiljöer för både dagens och morgondagens studenter.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.