måndag25 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Gabriella blir ny hållbarhetskoordinator

Publicerad: 3 augusti 2023, 14:23

Gabriella Christenson, blir ny hållbarhetskoordinator hos skivleverantören BOA (Bo Andrén AB).

Foto: BOA (Bo Andrén AB)

Gabriella Christenson, blir ny hållbarhetskoordinator hos skivtillverkaren BOA (Bo Andrén AB).Så här beskriver hon sin roll:

– Jag kommer att arbeta med miljö- och kvalitetsfrågor i stort, vilket innebär att jag har ansvar över att vi levererar produkter med den höga kvalitet som vi lovar. Det gör jag bland annat genom att ha koll på dokumentation från våra leverantörer, göra kontinuerliga kontroller samt jobba med våra uppsatta mål inom kvalitet.

Läs även: LISTA: Hållbara initiativ för att minska byggbranschens klimatpåverkan

Hon fortsätter:

– Den andra stora delen handlar om miljö. Här kommer jag jobba med olika hållbarhetsprojekt, snart kommer vi exempelvis få upp solceller på taket. Det handlar även om att ta fram data, redovisa våra utsläpp och jobba mot våra miljömål.

Läs även: Guide: Så går återbruk till i praktiken

Gabriella Christenson har en master i miljövetenskap från Stockholms Universitet och har även arbetat som projektledare för Sustainergies Academy samt varit informatör för FN:s globala mål.

– Jag ser också fram emot att få prata med alla våra kunder, leverantörer och intressenter för att få höra vilka önskemål, krav och förväntningar som finns på oss som företag.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev