fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Går till Serneke – efter 27 år på Skanska

Publicerad: 20 september 2022, 12:05

Markus Arfvidsson är ny regionchef på Serneke Foto: Erik Bernhardsson / Serneke

Markus Arfvidsson är ny regionchef i Sernekes nybildade Region Göteborg. Närmast kommer han från Skanska där han har arbetat i 27 år.

Ämnen i artikeln:

SernekeSkanskaGöteborg

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Markus Arfvidsson kommer närmast från tjänsten som Risk manager på Skanska, där han innan dess haft en rad olika roller, bland annat närmare tio år som regionchef.

– Jag ser verkligen fram emot att lära känna och leda Serneke i Göteborg mot nya höjder. Jag har arbetat i 27 år på Skanska i olika roller och där byggt min kompetens som jag hoppas att jag, tillsammans med mina nya kollegor, kan bygga på och använda för ökad lönsamhet, säger Markus Arfvidsson i ett pressmeddelande.

Läs även: Ola Serneke om Karlatornet, kontroverser och konjunkturen: ”Då kommer priserna att falla som en gråsten i vattnet”

I sin nya roll kommer Markus Arfvidssons primära uppdrag vara att stärka Sernekes närvaro och affär i Storgöteborg. Han kommer också att ha en central roll i ledningen för Serneke Sverige, likväl som i arbetet med att stärka Sernekes entreprenadaffär på resan mot ökad lönsamhet och stabilitet. Arfvidsson kommer som en del i det arbetet även att vara ansvarig för entreprenadverksamheten i Karlastaden.

Markus Arfvidsson tillträder sin nya tjänst senast den 1 januari 2023.

– Det känns mycket bra att vi knutit Markus till oss i en roll som ansvarig för en av våra största marknader. Markus kommer med sin erfarenhet och kunnande bidra till såväl den regionala verksamheten, som till bolaget i stort. Markus förståelse för affären i kombination med organisationsbyggnad kommer att vara en tillgång för att tillsammans skapa ytterligare engagemang och stabilitet, säger Mikael Hultqvist, vd för Serneke Sverige.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev