Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

GBJ bygg stärker upp med KMA-ansvarig: ”Tar arbetet till en ny nivå”

Publicerad: 16 februari 2022, 15:32

Staffan Dahlström, vd, tillsammans med Jonas Thärning, ny KMA-ansvarig på GBJ bygg.

Småländska byggföretaget GBJ bygg anställer Jonas Thärning som KMA-ansvarig.


Ämnen i artikeln:

Växjö

Jonas Thärning har en gedigen bakgrund inom kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Han kommer närmast från en tjänst som Kvalitets- och miljöchef på Klarvik. Dessförinnan har han haft en liknande roller på Boklok/Skanska och Hydro. 

Läs även: Så har Växjöbostäder fått byggare att ställa om till trä: ”Vi får betydligt fler anbud än tidigare”

GBJ bygg är ett expansivt entreprenadföretag som även utvecklar egna bostäder och logistikfastigheter. Arbetet med arbetsmiljöfrågor och hållbarhet är prioriterat och satsningen på en KMA-ansvarig understryker detta. Jonas Thärning får på bolaget en central roll i att samarbeta med beställare, leverantörer och myndigheter. Han kommer arbeta strategiskt med att driva och utveckla arbetet inom KMA men även arbeta operativt i befintliga projekt som stöd till verksamheten.

– Vi är mycket glada över att knyta Jonas till oss. Vi har under flera år kontinuerligt vässat vår kompetens inom KMA-frågor men med Jonas hos oss tar vi det arbetet till en ny nivå, säger Staffan Dahlström, vd på GBJ bygg, i ett pressmeddelande.

Anders Siljevall

Reporter

anders@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Växjö

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.