Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

GK Sverige värvar ekonomichef från Subterra

Publicerad: 12 juni 2022, 18:14

Thomas Milton blir ny ekonomidirektör för GK Sverige

Thomas Milton blir ny ekonomidirektör för GK Sverige. Han kommer att vara ansvarig för bolagets ekonomi och driva företagets styrning genom ekonomiska och finansiella frågor.

Ämnen i artikeln:

subterraStrabag

Anders Siljevall

anders@byggindustrin.se


Thomas Milton har lång erfarenhet från olika roller på företag inom byggbranschen, bland annat inom kalkyl och inköp samt som entreprenadingenjör, arbetschef, kommersiell chef och CFO på PNB, Oden och Strabag. Thomas Milton kommer närmast från rollen som CFO på bygg- och anläggningsföretaget Subterra.

Läs även: Därför är inköparen viktigare än någonsin: ”Jobbar du mer strukturerat får du ett övertag”

Som ekonomidirektör kommer Thomas Milton vara ansvarig för bolagets ekonomi och driva företagets styrning genom ekonomi och finansiella frågor. Han kommer även att ingå i GK Sveriges ledningsgrupp och vara ansvarig för, samt ett stöd i, finansiella frågor till den svenska organisationen.

– Det känns otroligt spännande och roligt att få bli en del i GK och ges möjligheten att tillsammans med nya kollegor vara med att fortsätta utveckla företaget till att bli en ledande totalteknisk entreprenör på marknaden. Med ett fokus på klimat och lönsamhet känns det som ett företag i tiden, som på riktigt tar hållbarhet på allvar, något som helt går i linje med mina egna värderingar, säger Thomas Milton i ett pressmeddelande.

Thomas Milton kommer att utgå från GK:s kontor i Stockholm.

– Jag ser mycket fram emot att börja jobba med Thomas. Han har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen och kommer att bidra med mycket kompetens och spela en viktig roll i GK:s fortsatta utvecklingsresa, säger Alexis Låftman Kahlmann, VD, GK Sverige.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev