lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han är ny affärschef hos skolbyggaren Parmaco

Publicerad: 2 december 2021, 09:25

Lars Lagerström ny Affärschef för Parmaco Sverige. Foto: Parmaco Sverige

Parmaco har anställt Lars Lagerström som affärschef för Parmaco Sverige.

Ämnen i artikeln:

modulhus

Nomi Melin Lundgren

nomi@byggindustrin.se


Lars Lagerström har en gedigen bakgrund inom modulbyggnadsbranschen med specialinriktning mot den offentliga marknaden. Han tillträdde sin tjänst den 1 november och kommer att rapportera direkt till Parmacos vd Alexander Nordlund.

– Jag är väldigt glad för att Lars blir en del av Parmacos team. Med hans omfattande bakgrund inom modulområdet är han en branschexpert som kommer att tillföra vår verksamhet i Sverige ytterligare bredd och kvalitet, säger Alexander Nordlund, vd på Parmaco i ett pressmeddelande.

Lars Lagerström har verkat länge inom modulbranschen. Närmast kommer han från Novorent, där han var regionchef, och han har tidigare verkat många år på Temporent och Nordic Modular Group. Lars Lagerström kommer att vara placerad på Parmacos svenska huvudkontor i Solna.

Han ser fram emot sitt nya uppdrag.

 – Med skärpta krav inom bland annat hållbarhet och energi är det viktigt att vi som leverantörer tar ett stort ansvar för att säkerställa att våra kunder känner sig trygga med att leveransen av lär- och arbetsmiljöer alltid motsvarar deras krav och förväntningar – och där är Parmaco en föregångare, säger Lars Lagerström i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Välj nyhetsbrev