Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han är ny affärsområdeschef på Sh bygg

Publicerad: 20 oktober 2020, 08:54

Morgan Österlind är ny affärsområdeschef, affärsområde bygg, på Sh bygg.

Foto: Sh bygg

Morgan Österlind är ny affärsområdeschef, affärsområde bygg, på Sh bygg. Han tillträder senast den 1 december i år. Morgan Österlind kommer senast från Erlandsson Bygg koncernen.


Ämnen i artikeln:

Sh byggErlandsson Bygg

Uppsalabon Morgan Österlind gläds åt sin nya tjänst på ett företag som han ser som ett väletablerat och aktat bolag.

– Jag är glad att jag nu får möjlighet att bli en del av det. Jag brinner för utveckling och teknik och ser fram emot att få utveckla byggprocessen ytterligare och, tillsammans med mina nya kolleger, jobba för att bibehålla den goda kvalitet och det goda rykte som företaget har, säger Morgan Österlind.

Hans ambition är att Sh bygg ska fortsätta vara en stabil aktör på marknaden genom att jobba långsiktigt och strategiskt. 

– Det känns spännande, roligt och utmanande och min förhoppning är att jag i min roll kan bidra till en fortsatt positiv utveckling tillsammans med mina nya kolleger. Jag ser med spänning på den expansiva utveckling och tillväxt som sker i regionen, säger Morgan Österlind.

Morgan efterträder tidigare affärsområdeschef Erik Backman som blir kvar i företaget och kommer att arbeta med koncernövergripande frågor och integration av nya bolag. 

– Jag välkomnar Morgan och är säker på att han med sin erfarenhet och kompetens kommer kunna lyfta byggsidan ytterligare, säger Erik Backman.

Nomi Melin Lundgren

Redaktör

nomi@byggindustrin.se

Ämnen i artikeln:

Sh byggErlandsson Bygg

Dela artikeln:

Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.