Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

På nytt jobb

Han är ny public affairs-ansvarig på NCC

Publicerad: 20 november 2019, 10:44

Efter att ha jobbat med press- och kommunikationsfrågor inom Miljöpartiet, på Regeringskansliet och på skogskoncernen Holmen har Hakim Belarbi nu tagit klivet in på NCC. Från och med den 1 november är han public affairs-ansvarig för NCC:s verksamhet i Sverige.


– Fantastiskt roligt att få jobba med infrastruktur- och bostadsfrågan på ett förtag som gör så mycket samhällsnytta både i Sverige och Norden, säger Hakim Belarbi.

Sina erfarenheter av att ha jobbat med det miljöpartistiska trafikborgarrådet Daniel Helldén i Stockholms stad och med bostadsministrarna Mehmet Kaplan (MP) och Peter Erikssons (MP) på regeringsnivå, tar han med sig in i NCC.

– Med min politiska erfarenhet kan jag bidra med hur den världen fungerar och lära andra om hur man bäst navigerar i den. Jag hoppas också kunna öka förståelsen hos beslutsfattare att NCC kan bidra med en massa smarta lösningar på stora samhällsutmaningar, säger Hakim Belarbi

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@byggindustrin.se

Dela artikeln:


Få nyhetsbrevet som ger dig bäst koll på byggbranschen

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News